DegOsteria
Passione & Amore
Claudio De Michele
Ik ben opgegroeid op het platteland van Puglia In mijn jeugd heb ik de pure smaken en geuren van Italië leren kennen. Ik heb geleefd onder de geur van de zee, rozemarijn, tijm, laurier, basilicum en olijfolie. Met mijn kennis en het gebruik van pure ingrediënten bereid ik de maaltijden met liefde en aandacht, zoals het hoort. Ik ben sinds mijn jongeren jaren in de keuken te vinden en gebruik al die ervaring tot de dag van vandaag nog steeds.
Benieuwd naar een voorbeeld 3 gangen menu van privé kok Claudio?
- Antipasti dello Chef
- Linguine allo Scoglio
- Cartoccio di Mare
Vanaf € 55,00 p.p
Naast dit menu zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ik bespreek graag uw wensen en ideeën. Nadat wij samen een mooie samenstelling hebben gemaakt van het menu, zorg ik voor een mooi eindresultaat, met natuurlijk een bijpassend wijntje.
Om u zo goed mogelijk de Italiaanse keuken te laten proefen gebruik ik de ingrediënten die samen voor een optimale smaak zorgen. Denk aan kwalitatieve olijfolie, groente uit eigen tuin en nog meer natuurlijke producten. In combinatie met de ambachtelijke bereiding staat er een traditionele Italiaanse maaltijd op tafel.